Ik ben in te huren als fotograaf en als (eind)redacteur. Voor mijn redactionele ervaring verwijs ik graag naar mijn LinkedIN-profiel. Deze website richt zich op mijn fotografie.

Ik werk als reportage- en portretfotograaf voor diverse (Haagse) bedrijven, organisaties en particulieren. Ik maak onder andere bedrijfsreportages, evenementenreportages, familieshoots en zakelijke portretfoto's. Ik hou ervan mensen in hun eigen woon- of werkomgeving vast te leggen, met een goed fotografenoog, oprecht en zonder opsmuk. Ook als een waardevol tijdsdocument voor later.

Neem vrijblijvend contact op voor tarieven. De prijs is afhankelijk van de soort opdracht.

Recentelijke opdrachtgevers zijn onder andere:

Daarnaast werk ik als fotograaf samen met fotoagentschap De Beeldunie, waarvoor ik documentair en journalistiek werk maak.