Huur mij in

Ik fotografeer in opdracht van diverse (Haagse) bedrijven, organisaties en particulieren. Er is veel mogelijk. Een bedrijfsreportage, een journalistieke opdracht, een evenement, een fotoshoot, een zakelijke portretfoto. Ik hou ervan mensen in hun eigen woon- of werkomgeving vast te leggen, ook als een waardevol tijdsdocument voor later. Daarnaast word ik regelmatig benaderd door mensen die graag een kunstfoto willen van een typische Haagse plek. Ik heb als Haagse stadsfotograaf een groot archief en als het daarin niet te vinden is, ga ik op pad voor het gewenste resultaat.

Neem vrijblijvend contact op voor tarieven. De prijs is afhankelijk van de soort opdracht.

Recentelijke opdrachtgevers zijn onder andere:
- Haags Historisch Museum i.s.m. Gemeentearchief Den Haag: serie 'Hou je Haags!'
- Stroom Den Haag: expositie Capturing Corona
- Panorama Mesdag: expositie CANDID
- Stichting Jeugdformaat: serie 'Hier voel ik mij thuis'
- Diverse particulieren en Haagse instellingen: zie selectie
 
Daarnaast werk ik als fotograaf samen met fotoagentschap De Beeldunie, waarvoor ik documentair en journalistiek werk maak (zoals de series Black Lives Matter en Roaring Twenties)