Algemene Voorwaarden Sandra Uittenbogaart Fotografie

 

Artikel 1 – Webwinkel

1.1. De webwinkel voor het bestellen van fotoboeken is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op de website vind je het KvK-nummer, evenals de contactgegevens.

1.2. De webwinkel is voorzien van een SSL-Certificaat. Dat betekent dat je persoonsgegevens en betaalgegevens beveiligd zijn, wat een wettelijke verplichting is voor webwinkels.

1.3. Bij misbruik of fraude van de webwinkelmodule wordt aangifte gedaan.

1.4. Sandra Uittenbogaart Fotografie verstrekt je persoonsgegevens nooit zonder toestemming aan derden.

 

Artikel 2 – Prijs

2.1. De prijzen uit de webwinkel zijn altijd inclusief BTW.

2.2. De verzendkosten worden zichtbaar als je het product hebt toegevoegd aan je winkelwagen. Deze verzendkosten zijn nooit hoger dan de gangbare tarieven van PostNL.

 

Artikel 3 – Levering

3.1. Alle verzendingen worden verstuurd via PostNL. Zodra je pakket verzonden is, stuurt Sandra Uittenbogaart Fotografie je een track-and-trace code om de zending te volgen.

3.2. Sandra Uittenbogaart Fotografie levert zo spoedig mogelijk uit eigen voorraad, maar in ieder geval binnen een week. Mocht dit door onvoorziene omstandigheden niet mogelijk zijn, dan word je daar direct van op de hoogte gebracht.

3.3. Als er geen voorraad meer is, zullen boeken ook niet meer bestelbaar zijn. De bestelmogelijkheid via de webwinkel wordt dan tijdelijk gesloten.

3.4.  Voor levering naar het buitenland graag contact opnemen via de contactgegevens op de website. Een buitenlandse levering kan in verband met afwijkende verzendkosten niet in de webwinkel worden geplaatst.

 

Artikel 4 – Overeenkomst

4.1. De overeenkomst tussen de webwinkel en jou is definitief wanneer je hebt aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en een betaling hebt uitgevoerd via iDEAL of Creditcard.

4.2. Na je aankoop ontvang je een schriftelijke bevestiging per e-mail. Hierin staan de details van je bestelling en het ordernummer.

4.3. Heb je vragen over je bestelling, neem dan contact op met Sandra Uittenbogaart Fotografie via de contactgegevens op de website.

4.4. Je hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een fotoboek. Mocht je binnen deze termijn afzien van de koop, dan kun je de bestelling retourneren. Je betaalt dan alleen de verzendkosten voor het retourneren en krijgt het betaalde bedrag op je rekeningnummer teruggestort.

Maar natuurlijk wil je een fotoboek van Sandra Uittenbogaart Fotografie helemaal niet retourneren! Wie weet wordt het nog eens geld waard! 😊 En is het echt niet je smaak, verras dan je vrienden, familie of buren ermee.